ERVARINGEN

Inspiratie door en voor andere professionals

 

 

fijn voor je brein

De training heb ik als zeer zinvol ervaren. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. De praktische tips zijn direct toe te passen in de lessen/activiteiten. Het is geweldig om te merken dat het ook al resultaat heeft. Daar word ik heel blij van. Daarnaast zie ik ook dat ik hier nog veel meer over wil/kan leren. Marcelle heeft een heel prettige manier van kennis overdragen. De afwisseling van theorie en activiteit is precies goed. Zo kan je de aandacht er goed bijhouden. Jammer dat het voorbij is. 

 Jacqueline Quint, Ericaschool, Rhenen

 

Er zijn al heel veel ideeen op papier….maar het blijft ook voor ons volwassenen…..doen….voel ‘t plezier, de ervaring, de adrenaline. Dank je wel voor het feest van de beweging, Marcelle! 

Aline van Willigen, Vrijeschool de Vuurvogel, Ede

 

Na een werkdag voor de klas weet Marcelle ons te interesseren en te motiveren. Voldoende ruimte voor vragen, goede expertise van Marcelle wordt gekoppeld aan veel ervaring. Inspirerend, praktisch en onderbouwd. Super! 

Rico Kuiper, de Wheemschool, Voorthuizen

 

  Bedankt voor alle mooie lessen!

 Aysegül Uzun, Al Amana, Ede-Zuid

 

 de puntjes op de i 

Online- training  was zeer goed voorbereid, was genoeg aandacht voor iedereen, verveelde geen moment. De beste onlinecursus van alle die ik gevolgd heb, tot nu toe.

                                                                                                                                                    Sandra Teeuwen, Willibrordusschool, Buitenkaag

 

 Ik ben vooral heel blij dat het online door kon gaan. Soms was dit iets lastiger te volgen, maar desondanks veel van opgestoken en veel nieuwe ideeën al uitgevoerd!! Mijn dank voor deze ontzettend leuke, zinvolle en leerzame cursus.

                                                                                                                                                         Monica Fahey, CBS de Regenboog, Hoofddorp