Voor ouders

DFIJN VOOR JE BREIN

Leef voluit, leef je natuurlijke kracht 

Iedereen wil graag happy zijn in zijn eigen huis, met de mensen die je het meest lief zijn.  In balans zijn. Je kracht leven. Daar worden we blij van en het is niet voor niets dat er op dit gebied zoveel mogelijk is. In de hectiek van het dagelijkse leven, in gezinnen waar werk en kinderen gecombineerd moeten worden, waar we ook nog andere leuke dingen willen doen, is die balans essentieel. Maar vaak ver te zoeken! Voor heel wat volwassenen is dat niet zo vanzelfsprekend meer. De druk van de agenda’s en de volle hoofden, staan dat behoorlijk in de weg. Werken en opvoeden  vraagt veel en soms is het plezier er gewoon uit.

Al jaren ben ik werkzaam op het gebied van prikkelverwerking en FIJN VOOR JE BREIN. Zelf kan ik nog steeds verbaasd staan over de impact hiervan op de kwaliteit van het leven, en op m’n eigen leven.

Het gaat over een prikkelbalans. De momenten dat we prikkelbaar zijn, geprikkeld, overprikkeld. Wat heeft je brein nodig om weer in balans te komen en te blijven. Een goed lichaamsgevoel is hiervoor een van de vertrekpunten. En dat is heel letterlijk, het gaat niet over gevoelens van verdriet, blij etc, maar juist ook het voelen van je lijf zelf. Daar weer goed mee in contact komen. Ernaar te luisteren, en heel praktisch, leren in te zetten.

Inmiddels zijn velen zelf ervaringsdeskundige op het gebied van de overprikkeling. Het is teveel, te vol, en je merkt dat je steeds weer over je grens heen gaat. Een grote groep echter heeft last van onderprikkeling; weinig focus, weinig aandacht en vaak weinig energie. Wat is nu een juiste dosering, wat is nu FIJN VOOR JE BREIN? Prikkelverwerking is een essentiële basis om in balans te komen en te zijn. Met al mijn inzichten en ervaring help ik je te kijken hoe het voor jou in jouw leven werkt. En wat je zou kunnen inzetten op weg naar een blijvende verandering.

Als eerste krijg je zicht op waar prikkelverwerking nu eigenlijk over gaat. Hoe werkt dit systeem in jouw lijf eigenlijk. Wat kun je waar nemen. Wat geeft het je. Hoe neem je het in je eigen situatie waar. En evident: hoe krijg je er meer grip op. Voor jezelf. Als je het voor je zelf helder krijgt, kun je dit in je omgeving, werk of kinderen eenvoudiger zien. En gebruiken. Uitproberen. Er profijt uit halen. En weet je deze balans in je dagelijkse leven te vinden, kun je je natuurlijke power gaan leven! 

De masterclass FIJN VOOR JE BREIN, natuurlijke levenskracht is een intense & speelse masterclass van 4 avonden. Waar we onder de loep nemen hoe je je leven zo kunt inrichten, dat je zelf weer aan het roer staat. Door te kijken naar hoe de invloed en betekenis van prikkels in jouw leven en hoe dit jouw leven kan ondersteunen. Door te ervaren hoe prikkels te gebruiken zijn om in balans te komen. In plaats van te leven, overspoeld door prikkels. Zodat het teveel in balans komt. Zodat je natuurlijke levenskracht weer boven komt drijven.

Schrijf je in als je bereid bent te investeren in je eigen welbevinden, bereid bent veranderingen aan te brengen in je leven en bovenal een groot verlangen hebt om je natuurlijke kracht te gaan leven, voluit!

Persoonlijke aandacht en inspiratie staan bij mij hoog in het vaandel. Om je dat te kunnen bieden, zijn er per blok slechts 10 plaatsen beschikbaar.

Masterclass

FIJN VOOR JE BREIN

leef je natuurlijke kracht, voluit

Agenda 2019

donderdag 12 en 19 september

donderdag 2 en 9 oktober

Aanvang 20.00 – 22.00

(Inloop vanaf 19.45)

Prijs

€   250,00 per persoon

€   425,00 per ouderpaar, bij inschrijving voor dezelfde data

Locatie

Jan Ligthartlaan 1
3941BG Doorn

Meld je gelijk aan!

9 + 5 =

Happiness in huis week

‘de vaart erin’

Deze week is bedoeld voor alle ouders, die bereid zijn de vaart erin te brengen! Die niet kunnen wachten zichzelf, partner & kinderen in eigen kracht en vol zelfvertrouwen te zien. Vol verlangen een positieve draai aan het opvoeden te geven. Waarom niet? Met wat nieuwe handreikingen, extra support, en in een ontspannen sfeer is dat vrij eenvoudig.

Hier is een uniek concept voor ontwikkeld. Kom met het hele gezin in een vakantieweek naar het prachtige Creuse in midden Frankrijk. Een ongerept gebied vol prachtige natuur, rust, rivieren, kastelen, authentieke dorpjes.

Met je eigen gezin boek je een van de vele aantrekkelijke gites in de omgeving. Daar waar het goed toeven is het voor jullie gezin. Waar jullie je eigen hebben en houwen regelen. Alsof het ‘gewoon’ een vakantie is.

Alleen, de ochtenden kom je met je gezin naar Villa Baton, rondbanjeren op het rustieke landgoed.

De kinderen (vanaf 5 jaar) zijn welkom in de yurts, en gaan daar een avontuurlijke week tegemoet. Zij krijgen een geweldig recreatief programma, waar de natuurlijke kracht van het spel de leidraad is. Georganiseerd door Femke, met ruime ervaring in het werken met groepen kinderen.

in een van de gerestaureerde schaapskooien gaat Marcelle met de ouders verkennen, ontdekken en ervaren wat happiness voor hen betekent. Op zoek naar de kracht waarmee ouderschap gedragen kan worden en het vertrouwen wat daarin kan rusten. Vertrouwen in thuis, je kind en bovenal jezelf als unieke ouder. De inspiratie en de tools die je in de ochtend aangereikt krijgt, kunnen ‘s middag gelijk in de praktijk gebracht worden. Tijdens een wandeling, uitje of een heerlijke middag in de zon. Als jullie met en van het eigen gezin genieten, plezier met elkaar hebben en tot rust komen. Dit geeft uiteraard hernieuwde inzichten en ervaringen! Deze bron van inspiratie breng je de volgende dag weer mee naar de schaapskooi; om er nog een schepje bovenop te doen. Praktisch, concreet en doeltreffend. 

Ready to go?                                                                                         
Jullie zijn van harte welkom!

Femke, Thijs en Marcelle gaan voor onvergetelijke weken!

Agenda 2020

 9-16 augustus

Prijs

voor deelname aan het programma op Villa Baton
€  875,00 per gezin

Wil je meer informatie? Neem hieronder contact op.

6 + 10 =