Voor scholen & professionals

Spelenderwijzer

voor unieke, dynamische trainingen in het onderwijs of kinderopvang

Welke training je ook kiest, juist de natuurlijke neurologische ontwikkeling van het kind krijgt ruim baan.

Fijn voor je brein, gericht op het bewegend leren & lerend bewegen

Of met de puntjes op de i, gericht op het schrijfonderwijs en de overgang van groep 2 naar 3

Spelenderwijzer biedt maatwerk. Dat is het eerste uitgangspunt. Al het aanbod wordt afgestemd op de behoefte van het team en de visie van de school. Als we dat in kaart gebracht hebben gaan we verkennen wat jullie school past, nodig heeft. Het aanbod wat tot stand komt, maakt dat je echt zin krijgt om gelijk te beginnen. Jullie als team, maar ik evenzeer! De training kan ik natuurlijk bij jullie op school verzorgen. Maar als je er als team samen op uit wilt, is het een aanrader om de training op de prachtige locatie van Spelenderwijzer te volgen. Met tussen de middag een heerlijk verzorgde biologische lunch. Dan krijgt de studiedag die extra touch, en zal t nog meer effect hebben. Mail gerust over de mogelijkheden!

 

workshop – training – ouderavond – lezing – meubilair in beweging – observatie/interventie in klas – spelmateriaal – coaching on the floor & more 

FIJN VOOR JE BREIN

Alles over prikkelverwerking, 

bewegend leren & lerend bewegen

 

PUNTJES OP DE i

Voor visie op een doorgaande lijn voor het

schrijfonderwijs in groep 1 t/m 4

 

Wij hebben Marcelle leren kennen als een zeer kundige en inspirerende professional, die samen met het lerarenteam zintuiglijke prikkelverwerking in ons dagelijks aanbod op de school heeft vormgegeven. Door haar enthousiasme, overtuigingskracht en verbindend vermogen ervaren de kinderen en leraren iedere dag wat het belang is van het bewegend leren.

Gaby de Jongh
Cluster directeur Wereldkidz-scholen